De Webmistress ♂
never say goodbye
Monday, December 2, 2013 • 11:01 AM • 0 comments


29/11/13



last day huuu .. hantar buku teks .sy lahh orang paling awal sampai yeehaaa ! .tapi lambat jugak hantar buku .cikgu zizan lambat sampai so ada peluang untuk kami bersembang mengisi masa lapang sebelum semuanya balik ke rumah masing-masing ..

kami sembang pasal kerjaya .kuangkuang .lepas spm nak buat apa, nak kerja apa. ada yg nak kawen pun ada haha takde la .kami semua main-main je cakap pun ..farah ain dah pegi awal lepas amanahkan buku teks dia dekat kakyong untuk dihantar sebab dia nak pegi daftar lesen .madiana terus ke rumah dan bersiap sedia untuk ke stesen bas pegi kolumpoq untuk bekerja .hah BEKERJA ???? dia orang pertama yg kerja lepas spm .soooo UNTUNG maaa !!

sebelum cikgu sampai , bertangkap gambar laa dulu .kenangan yg takkan dapat kami lupakan T_T






cikgu zizan dah sampai .kami pun hantar la buku teks, pinjaman daripada sekolah. tak sangka kejamnyamintak balik .bagi terus kan takpe hahaha .muflis laa kerajaan kalau bagi kat semua pelajar .


anddd, aku dapat ini --> from somebody



and somebody tu ialah ,taraaaaa ->


my friends semua dah tak kisah pasal dia .semua macam suka .Alhamdulillah .kenal tak siapa ? mungkin tak .banyak kan cerita tak dikongsi nih haish .he's my EX boyfriend yang jahat sangat dulu .but now he's changed .and dia dah jadi BF sy semula .Alhamdulillah :) harap sangat tak jadi macam dulu lagi Ya Allah ..



my lovesss, semoga ikatan persahabatan kita utuh .jangan lost contact okayy .sentiasa berhubung .bagitau perkembangan terkini okayy :)





PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Woi SPM dah habis woiii !!
  • saddy time
  • Happy Eid Day guys :)
  • Jerawat sudah pergi
  • every relationship has their own problems
  • Kalau taknak orang bosan text dengan awak:1.Rep...
  • ♥ Berulang kali kau menyakiti, berulang kali ka...
  • takde tajuk okayyy
  • Nice and Awesome :D
  • I am AWESOME girl, right ? :')

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!