De Webmistress ♂
ambil lesen first thing to do lepas exam ..
Monday, December 2, 2013 • 12:17 PM • 1 comments


habis exam, kena study lagi haha .and this time, study buku lesen .huwaa mak aii takut .abah daftar senyap senyap je .memang lepas habis sekolah ada program so takde laa terperap dekat rumah je .

tujuan aku ambik lesen nih :
satunyaa, aku nak pegi kejaa jyeahhh ! mak cakap kalau aku ada lesen, nak pegi mintak kerja pegi lahh .nak pegi kejaa bila bila pun boleh sebab dh ada kenderaan pegi balik .

and then, of course aku nak bawak kereta ..macam best je kann .

and now, I'm ontheway going to SEPAKAT Taiping yuhuuuu


sampai kat sana, Ya Allah ramai gilerr orang .takut aku .dah laa sorang pun aku tak kenal .tapi aku kena buat biasa .SAYA OKAY SAYA DAH BESAR hahaha .

ada pulak sampai sana jumpa sepupu sendiri ,alahaiii apa laa .nampak sangat tak contact kan haha .dia ambik lesen motor tapi dia dh lulus ujian komputer tuh .aku baru nak amik haha .


Alhamdulillah semua berjalan lancar .proses pendaftran semua laju jee .aku tengok ada yg tak boleh scan cap jari, tak tahu kelas mana nak masuk, nasib baik aku okayy jer .
kursus 5 jam sangat mengantuk tapi tak membosankan .

lepasni banyak lagi yang aku kena tempuh .huhu wish me luck kayyy :)




PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Special Super Duper Giveaway by NNA & FD
  • never say goodbye
  • Woi SPM dah habis woiii !!
  • saddy time
  • Happy Eid Day guys :)
  • Jerawat sudah pergi
  • every relationship has their own problems
  • Kalau taknak orang bosan text dengan awak:1.Rep...
  • ♥ Berulang kali kau menyakiti, berulang kali ka...
  • takde tajuk okayyy

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!