De Webmistress ♂
Birthday Twin :-D
Friday, December 13, 2013 • 9:11 PM • 1 comments


Assalamualaikum .. .
harini 13/12/13 .cantik kan ? ada apa apa yang terjadi harini ? nothing happened ? same like me ,duduk dekat rumah je .

11/12/13 - cantik kan tarikh ni ? apa yang hangpa buat pada hari yang bertarikh cantik ni ? kongsi kongsikan lah ye .just want to share, haritu birthday along dan angah , my twin sister hee .akak sepupu tapi aku dah anggap macam akak akak aku sendiri :) .so ,we celebrated their birthday in Penang as along duduk dekat sana .makan free sapa taknak kan haha .

perjalanan rasa macam lama sangat Ya Allah dengan pening nak termuntah .hmm maklumlaa lama gilaa tak naik kereta ni .asyik terkurung je dalam rumah .


kami pegi ke rumah along dulu dekat Air Hitam .solat dulu .then, ke tempat yg dituju .restorannya dekat bayan lepas .I think ,sebab aku tak ingat jalan pun .undang undang jalan raya fail lahh haha .tengah tengah lalu jalan yang sibuk, tetibe masuk jalan kampung .aikk ?? semua tercengang .bayangkan dalam kesibukan kota macamni ada jugak kampung nelayan .dekat situlah letaknya restoran .


Hammer Bay :)
aku taktau la hangpa boleh cari  ke tak tempat ni haha

meja kami ni memang panjang .dengan riuhnyaa tau saja la kan bila semua berkumpul sekali memang satu kedai dengar suara kami .huu maluuu >.<







sisa sisa hihihi 



ini sepupu aku .form 1 ,form 2 tahun depan .
tapi dia lagi besarrr daripada aku :'(


Alhamdulillah kenyang rasanyaa .alang alang tempat tu dah dekat dengan tapak pesta , so here we go to Pesta Pulau Pinang jyeahhh :-D



memang besar tempatnyaa .lenguh berjalan .semua barang hiasan rumah .haha yang kelakarnyaa mak cakap "masuk sana jangan sapa mintak nak beli tu nak beli ni .tadak duit !" so kami pun senyap je takde sapa mintak nak beli barang tapi bila masuk tengok tengok semua barang mak .yang kami dapat cuma ini haha .









PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • ♔ Di-Review Blog ♔
  • wordless monday
  • don't trust me if you don't love me
  • holidayy ^_^
  • FAKTA ANAK KEDUA
  • PRETTY AWESOME GIVEAWAY BY KHAIRINA
  • ambil lesen first thing to do lepas exam ..
  • Special Super Duper Giveaway by NNA & FD
  • never say goodbye
  • Woi SPM dah habis woiii !!

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!