Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



iCapture




Assalamualaikum .good morning :)
harini saya nak promote someone boleh ? tak boleh ?? alaa boleh la .belum pernah lagi ni promote promote orang hihihi .
Introducing my Cousin Brother *bunyi drum*


handsome tak ? haha .He is Azim Naqiuddin bin Abu .works at Baiduri Dimensi Sdn. Bhd. He is an AWESOME Photographer .why I said AWESOME ? coz dia punya gambar semua cantik cantik . tak percaya ?


dia buat macam macam .wedding photo especially .jangan risau duduk jauh sebab dia memang merata dah pegi .Pahang la KL ,macam macam tempat dh .tahun depan nuh ke Bali pulak ambik gambar orang honeymoon .kalau wedding ,dia buat photobook sekali .so memang best la kan .video pun buat jugak .

satu lagi, ni video paling best .tengok ye sampai habis .tekan sini -> tekan ini
dalam video tu cousin aku jugak .adik azim ni sendiri .awesome, right ?

kalau berminat untuk wedding ke , gathering or something like that la , boleh contact dia dekat sini :
h/p : 0179569943
emel : azim@icapture.my
website : www.icapture.my

p/s : sory for my bad :( tak pandai nak promote ni .sory kayy







Blogger twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

 
Blogger Wahidah BME said...

Untung la cousin kamu, kamu promote diri dia hehehe.. :)

 
Blogger farah adila said...

actually, dia taktahu pun saya promote dia :D

 

Post a Comment