De Webmistress ♂
iCapture
Wednesday, December 25, 2013 • 11:34 AM • 3 comments


Assalamualaikum .good morning :)
harini saya nak promote someone boleh ? tak boleh ?? alaa boleh la .belum pernah lagi ni promote promote orang hihihi .
Introducing my Cousin Brother *bunyi drum*


handsome tak ? haha .He is Azim Naqiuddin bin Abu .works at Baiduri Dimensi Sdn. Bhd. He is an AWESOME Photographer .why I said AWESOME ? coz dia punya gambar semua cantik cantik . tak percaya ?


dia buat macam macam .wedding photo especially .jangan risau duduk jauh sebab dia memang merata dah pegi .Pahang la KL ,macam macam tempat dh .tahun depan nuh ke Bali pulak ambik gambar orang honeymoon .kalau wedding ,dia buat photobook sekali .so memang best la kan .video pun buat jugak .

satu lagi, ni video paling best .tengok ye sampai habis .tekan sini -> tekan ini
dalam video tu cousin aku jugak .adik azim ni sendiri .awesome, right ?

kalau berminat untuk wedding ke , gathering or something like that la , boleh contact dia dekat sini :
h/p : 0179569943
emel : azim@icapture.my
website : www.icapture.my

p/s : sory for my bad :( tak pandai nak promote ni .sory kayy







PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • luangkan masa sekejap baca entry ni sampai habis :...
  • sweet memories :')
  • mimpi tolong pergi jauh jauh syuhhhhhhh!!
  • Birthday Twin :-D
  • ♔ Di-Review Blog ♔
  • wordless monday
  • don't trust me if you don't love me
  • holidayy ^_^
  • FAKTA ANAK KEDUA
  • PRETTY AWESOME GIVEAWAY BY KHAIRINA

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!