De Webmistress ♂
Woi SPM dah habis woiii !!
Thursday, November 28, 2013 • 12:16 PM • 0 comments



yeayyy finally we candidates SPM batch 96' were freedom from killer examination .so ALHAMDULILLAH ..
after studying, studying ,studying very hard, until i felt to die ..like this -,-



haha tahap apa dah ni .

but ,haha walaupun freedom, hidup tak peaceful punn .i did so bad in addmath and chemistry .and i talk to myself i don't want to see my real result ,serious talk ..tapi dapat berapa pun tak kisah kan .janji kita dah usaha .takde rezeki nak buat macam mana ..huuu

teringat sehari sebelum last paper, budak lelaki dah habis exam sebab depa tak ambik bio, ambik rc so depa habis awal .kami jealous giler dengan depa .zairil ,dia bagi pemadam kat aku. haha .lagipun pemadam aku dah hilang taktau pi mana .thanks yaa .

last day pulak, ada jamuan .act, itu untuk cikgu latiffah azmi, our chemistry teacher, encik khairul and cik yati sebab depa nak pindah ..tapi kami tumpang sekaki pulok .dadihnyaa sedapp~ hahaha .

will miss you guys my sister and my brother so much .jangan sedih sedih , esok kita jumpa lagi kan ,haha hantar buku teks ,.khazanah sekolah tu masih ada kat kita kena ingat tuu hihik .


we studied together :'D




and now kami dah freee :D






PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • saddy time
  • Happy Eid Day guys :)
  • Jerawat sudah pergi
  • every relationship has their own problems
  • Kalau taknak orang bosan text dengan awak:1.Rep...
  • ♥ Berulang kali kau menyakiti, berulang kali ka...
  • takde tajuk okayyy
  • Nice and Awesome :D
  • I am AWESOME girl, right ? :')
  • It's so painful to me .

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!