De Webmistress ♂
takde tajuk okayyy
Wednesday, June 5, 2013 • 4:00 AM • 1 comments


okayyy takde cite pape pun malam ni .ehh malam ke ? errr mornight everyone ;)
sedikit keboringan taktau nak buat apa laa .ermmm nak kongsikan apa yang farah dislikes boleh tak ? okayy thank you :*


  • #BACKSTABBERS
ermm cerita pasal tikam belakang ni memang banyak dah ,tak payah cerita pun semua orang mesti pernah alami kan .dan selalunya backstabber nih kawan .kekadang tu bestie sendiri .ermmm kesian kan :( .lagi ramai kita kenal ,ramai jugak yang ingin menjatuhkan kita .so ,be careful dalam memilih kawan :) .peringatan untuk diri sendiri jugak .hehehe ;D

  •  #PERAMPAS
so HATE IT HATE IT HATE IT !!! rasa macam nak bunuh bunuh je lepastu campak dekat loji .lagi lagi yang dah ada boyfie yang kononnya setia nak mampus dekat bf dia tuu but dekat belakang bf dia dok tergedik gedik dengan jantan lain .bf orang pulak tuh .awat hang ingat hang lawa sangat kaa buat macamtu semua orang boleh suka kat hang ? HATE THEM argghh arghh .siapa yang agree dengan farah cepat kembangkan hidung anda .jyeahhh ramainyaa .wahhh banyak oksigen dapat sedut nih huhuhu

  •  #REPLY TEXT LAMBAT 
yaa maybe awak tu the busiest in this world mengalahkan OBAMA or whatever, tapi takkan tak boleh nak reply text faster faster faster yang boleh .kan kan ? ehh selalunya kan orang yang reply text lambat sebab dia tak berminat nak texting .so kalau macamtu, cakap laa yang awak tu ada hal nak buat ke apa ke supaya orang tu tak tertunggu tunggu text awak yang bapak gilaa lambat tu .macam laa dia tu tadak keja lain nak buat .andd tooo, tak mustahil orang yang sayang awak boleh hilang sayang dia tu sebabkan perangai awak yang nampaknya tak pedulikan dia .got it ? ehhh merepek banyak sangat .uhuk uhuk .aduhhh jerawat pecah ! *sakit :'(*

  •  #MYSELF
hahaha why ? yaa I hate myself .saya benci diri saya sekarang .so tidak terurus and ermmm entahlah .


  •  #JERAWAT
kami REMAJA kami benci JERAWAT !! hahaha gengster sangat sangat jerawat nih .dah bertapak tanpa diundang, dia panggil lagi geng geng dia .sedangkan kita takde salah ape pun dengan awak jerawat yang com--- errr okayyy awak buruk sekarang jerawat .saya benci awak .nyah kau dari sini *picit picit jerawat*

sikit je ? ye farah tak suka benci benci orang nih hahaha (actually banyak lagi tu haha :D) tapi ohh okayy jangan lepas geram disini .bahaya .stalkers ramai .ehh ? perasannye kau nyah .ehh kesah pulak .belog aku kan .
kalau terkasar bahasa, mohon ampun .yang terasa, hambek kauu ! :P ehh takde laa .yang terasa, muhasabahlah diri anda hehehe ;D .maaf zahir batin ye .ehh tak sabar nak raya hihik  .
nak bagitauu something boleh ? birthday I 10 JULY betul betul hari pertama puasa .seronok ada , sedih mesti dulu sebab tak boleh nak sambut makan makan semua tu .but but, still happy .semoga birthday saya haritu berkat amin amin amin .


PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Nice and Awesome :D
  • I am AWESOME girl, right ? :')
  • It's so painful to me .
  • nothing to say ...
  • mencintai tak semestinya memiliki
  • being so lonely sometimes ,but don't worry. i'm st...
  • the cherish moments ;)
  • Special's Day
  • say " i love you " to the awesome women in the wor...
  • if this way makes you happy, go ahead .

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!