De Webmistress ♂
Happy Eid Day guys :)
Wednesday, August 7, 2013 • 10:13 AM • 0 comments


assalamualaikum .
sekejap je Ramadhan nak meninggalkan kita .rasa macam baru semalam first day puasa .



ingat lagi masa nak puasa .mak prepare macam-macam .abah beli dah stok barang dapur untuk bulan puasa .mak dah beli baju raya, langsir .pastu cat .tengok ,mak semangat gilaa nak raya haha .belum puasa lagi tu .



and yayy 10 JULY 2013, WELCOME RAMADHAN ! and HAPPY 17th BIRTHDAY to me yeayyyy :D
umur makin meningkat tapi badan tetap kecik so saddy huwaaa ;( .disebabkan saya dah TUJUH BELAS tahun ,kami satu family iftar ramadhan pertama dekat kfc .alhamdulillah tahun ni dapat hadiah dari akak ,mak and kawan-kawan .abah tak bagi pun :( .tapi takpe, abah dah keluarkan banyak duit dah untuk aku .tak heran aih .tapi si dia tuu, wish pun tak ,jangan harap nak dapat hadiah dari dia .takpe takpe, dia dah bahagia .biarkan ~




hadiah yang sungguh bermakna .

lepastu, iftar di rumah cu, lang dan rumah tok .berkumpul ramai-ramai .main mercun pong pong ! so seronoklahhh :) .




during RAMADHAN ->


tapi bulan puasa ni laa kita banyak tidur kan haha .balik sekolah tidur .pastu malam tidur awal .ehh aku laa tu >.<



SEE no evil . HEAR no evil . SPEAK no evil .


kalau kita boleh berubah, kita memang AWESOME ;)

and now , RAMADHAN will leave us :( .semoga ramadhan tahun ni bukanlah ramadhan yang terakhir untukku .dan janganlah kita mengucapkan selamat tinggal kepada ramadhan ,tetapi ucaplah ,semoga diizinkan Allah, kita akan bertemu lagi :)



and now, let's say " WELCOME SYAWAL " :)

macamana persiapan raya ? meriah ke tak ? rasanya aku tahun ni macam tak je .TRIAL is around the corner .aiyaaa ! and SPM is near nearr nearrrrr arghhh !! okay keep calm .


yang balik kampung tu weyy syokk arr .kami beraya dekat rumah je .dua-dua grandpa grandma sudah tiada .sob sob sedih kejap .semoga mereka tenang disana :') aminn .
teringat lagi masa tok masih ada, seronok je dengar tok bising .biasa laa orang tua itu tak kena ini tak kena tapi tok baik :) Ya Allah, rindunyaa :'(


lepastu, haa KAD RAYA .mana tradisi kad raya ni ? dah hilang .tahun ni cuma dapat kad raya dari GPMS hahaha .ada gambar NAJIB ngan menteri-menteri lain .kayy pun bolehh ...
dulu masa sekolah rendah, selalu jugak dapat kad raya .kalau ramai peminat, banyak laa kad raya dapat .hehehe .


#Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada family, kawan-kawan , boyfriend (ececehh macam ada .nyampah :P), dan semua yang sudi baca entry yang panjang berjela ni .terima kasih ye untuk semua .dan maafkan saya sebab selalu sakitkan hati ,terlepas kata , tersilap perbuatan, tersalah faham dengan lirikan mata saya, saya mohon maaf dari hujung rambut sampai laa hujung kaki yang pendek ni :D .


Ramadan is LEAVING. There will be CRYING. Syawal is COMING. There will be HAPPENING. Raya's song is PLAYING.
Syaitan is LAUGHING.
























PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Jerawat sudah pergi
  • every relationship has their own problems
  • Kalau taknak orang bosan text dengan awak:1.Rep...
  • ♥ Berulang kali kau menyakiti, berulang kali ka...
  • takde tajuk okayyy
  • Nice and Awesome :D
  • I am AWESOME girl, right ? :')
  • It's so painful to me .
  • nothing to say ...
  • mencintai tak semestinya memiliki

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!