De Webmistress ♂
Friday, June 7, 2013 • 9:17 PM • 1 comments



Kalau taknak orang bosan text dengan awak: 1.Reply cepat 2.Letak smiley :) 3.Banyak tanya 4.Text panjang

Pegang Phone > Tak ada mesej > Rindu dia > taip > I miss you > delete > I love you > delete > i need you > delete > Buat apa tu > send

gaduh → rindu sangat → nak call takut → tengok pic dia → senyum → tertidur → Bangun → Tetiba ada mesej "Sayang , I minta maaf" → sweet :')

kalau nak tahu orang tu sayang kita ke tak, dia mesti akan risau kalau kita reply text lambat walaupun baru 5 minit . tu baru kita nampak

Saya text awak sbb saya taknak awak rasa diri awak diabaikan.Saya tanya macam2 sbb saya caring pasal awak.Saya jealous sbb saya sayang awak.

sumber : twitter




PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • ♥ Berulang kali kau menyakiti, berulang kali ka...
  • takde tajuk okayyy
  • Nice and Awesome :D
  • I am AWESOME girl, right ? :')
  • It's so painful to me .
  • nothing to say ...
  • mencintai tak semestinya memiliki
  • being so lonely sometimes ,but don't worry. i'm st...
  • the cherish moments ;)
  • Special's Day

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!