Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN








Kalau taknak orang bosan text dengan awak: 1.Reply cepat 2.Letak smiley :) 3.Banyak tanya 4.Text panjang

Pegang Phone > Tak ada mesej > Rindu dia > taip > I miss you > delete > I love you > delete > i need you > delete > Buat apa tu > send

gaduh → rindu sangat → nak call takut → tengok pic dia → senyum → tertidur → Bangun → Tetiba ada mesej "Sayang , I minta maaf" → sweet :')

kalau nak tahu orang tu sayang kita ke tak, dia mesti akan risau kalau kita reply text lambat walaupun baru 5 minit . tu baru kita nampak

Saya text awak sbb saya taknak awak rasa diri awak diabaikan.Saya tanya macam2 sbb saya caring pasal awak.Saya jealous sbb saya sayang awak.

sumber : twitter




Blogger ✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Hahahaha ena always be like this, risau sgt si dia lambat balas.. tapi lama2 dah terbiasa sebab si dia memang cenggitu org nya... XD

 

Post a Comment