Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



EXO SHOWTIME and INSTA




Assalamualaikum .harini farah nak ajak semua tengok satu show .jom jom :)
Hee Just EXO SHOWTIME auwwww ! peminat peminat exo gerenti semua dah tengok, memang takkan lepaskan satu episod pun, kan ? sayangnya, just 12 episodes only so sad hmmm .bukan exostan pun, meh farah nak inject sikit perasaan exostan tu .sebab diorang ni hebat tauu aummm :)

ep 1

ep 2

ep 3

ep 4

ep 5

ep 6

ep 7

ep 8

ep 9

ep 10

ep 11

ep 12

hee :) enjoyy .

and please, follow my insta :) 
baru je buat .nak active kalau dapat pegi U nanti .waktu tu jumpa kawan baru boleh la bergambar dan masukkan dalam instagram ,right ? but if you want to follow me, auww my pleasure :') .follow you back surely .
here -> http://instagram.com/farah_adila96
newbie so i dunno about instagram sangat .

thankyou :)




Blogger Azhafizah Md Nor said...

tak tengok pulak show ni..selamat enjoy your fav show :)

 
Blogger Farah said...

Dah habis tengok dah show ni. I'm so going to miss EXO after this.

By the way, pembaca baru di sini :)

 

Post a Comment