De Webmistress ♂
Ainan Tasneem Kemalangan
Thursday, February 20, 2014 • 1:06 PM • 1 comments


Assalamualaikum ...
emm kita sedih laa artis kesayangan kita ni excident :'(
Ainan Tasneem ni one of my favourite singer .farah suka stalk twitter dia .paling penting, INSTA and FACEBOOK dia .sebab Ainan suka post gambar yang omeyyy angattt !

maklumat tentang kemalangan Ainan :


Penyanyi remaja Ainan Tasneem telah terbabit dalam satu kemalangan jalan raya di Sungai Batu Pahat, sekitar jam 9.30 malam tadi dan mengalami cedera ringan. Kami difahamkan, kereta yang dinaiki penyanyi dan beberapa rakannya itu dikatakan hilang kawalan lalu terbabas ke dalam longkang. 
 
Kesemua mangsa yang cedera ringan dibawa ke Hospital Tuanku Fauziah untuk mendapatkan rawatan. Berikut adalah komen Ainan melalui satu gambar di Instagram:
 

@ainantasneem92
8 hours ago

"For those who keep asking me about the accident that involved me with my 4 other dear friends which was happened at 9.30 pm yesterday, so basically this is the image of it. I took it from the google image. Sebab dah keluar dekat Berita Harian and NST online punya news. Alhamdulillah tiada siapa yg cedera parah. Cuma cedera ringan, luka2 sikit dan sakit2 badan kerana impact yg terlalu kuat. Accident berlaku ketika dalam perjalanan drpd sg chuchuh ke wg ulu melalui jalan sg batu pahat. Jalan tu terlalu gelap, tiada lampu jalan, dan sangat lah licin. so org perlis please please please make sure bawak seslow yg mungkin dekat kawasan tu. Bahaya, jalan sgt licin dan bengkang bengkok. Senang je nak terbabas kalau terbawak laju sikit dan itulah yg terjadi kpd kami. Kwn baik sy which is the one yg drive mngalami sedikit trauma, dua kawan yg lain luka2 di muka dan tangan, dan sy dan seorang kwn lagi cuma mengalami lebam2 dan sakit2 badan yg teramat. Jgn risau tiada siapa yg cedera parah. Terima kasih atas keprihatinan anda semua. Jujur, sy terharu dan hargai sgt. Cuma berikan sedikit masa kpd sy utk berehat sbelum mengasak sy dgn pelbagai soalan2 utk ditemuramah. Harap anda semua faham ya. Terima kasih di atas doa anda semua."

hopefully Ainan Tasneem dan kawan kawan dia tak pape kann .doakan mereka :)




PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Kyungsooo so cute ~
  • jom tekan tekan link
  • ohh Pashmina ~
  • KU PILIH HATIMU ~
  • NO to VALENTINE DAY
  • Flappy Bird
  • 1st Mini Giveaway 2014 by Shad
  • SELFIE
  • PASS PRA DRIVING TEST
  • my first DOODLE :)

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!