De Webmistress ♂
SELFIE
Sunday, February 9, 2014 • 12:50 AM • 4 comments


Assalamualaikum .errr mood bengang ni .sini nak bagi nasihat sikit, para sponsor yang sponsor giveaway tu tolonglah laksanakan kerja awak tu .awak memilih untuk sponsor ,takde siapa desak awak pun, dengan rela hati awak nak sponsor, so laksanakan lahh dengan jayanya .penganjur pulak tolonglah bertanggungjawab sekiranya sponsor tidak menyelesaikan amanah yang diberi tolonglahhhh .emm banyak kali terjadi kali ni memang tak boleh sabar .tak terbalas langsung msg kita di fb sabar jela duhai hati .

okayyy dah habis .hahaha geram ni geram ..

label entry ni #SELFIE .hehehe. nak tunjuk la sikit adik farah yang kecik ni ber-SELFIE .darjah 3 tahun ni .bulan 5 ni masuklah 9 tahun .dah besar adik bongsu farah ni .enjoy with this gambar ye :)












amacam ?ada gaya budak darjah 3 tak ? :D

emmm rasa nak edit la blog ni .tadi blogwalked kejap, ada tips yang mengatakan (cewah ayat aku) tak digalakkan letak LAGU dalam blog .anda setuju ?? alaa tapi kita suka dengar lagu :( .tapi takpe, untuk readers farah cuba lakukan yang terbaik untuk blog farah ni :)

byeee dulu.




PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • PASS PRA DRIVING TEST
  • my first DOODLE :)
  • penanda buku :BOLEH JUAL TAK MACAMNI?
  • PAHANG
  • Amalan Baik yang boleh dilakukan oleh Wanita sedan...
  • Pemenang Masterchef Malaysia All Star
  • Finding HUAWEI Contest !!
  • Driving class tomorrow blurghhhhh -.-
  • Review Blog bersama Fara (PART1)
  • my 500th follower :)

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!