Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



SELFIE




Assalamualaikum .errr mood bengang ni .sini nak bagi nasihat sikit, para sponsor yang sponsor giveaway tu tolonglah laksanakan kerja awak tu .awak memilih untuk sponsor ,takde siapa desak awak pun, dengan rela hati awak nak sponsor, so laksanakan lahh dengan jayanya .penganjur pulak tolonglah bertanggungjawab sekiranya sponsor tidak menyelesaikan amanah yang diberi tolonglahhhh .emm banyak kali terjadi kali ni memang tak boleh sabar .tak terbalas langsung msg kita di fb sabar jela duhai hati .

okayyy dah habis .hahaha geram ni geram ..

label entry ni #SELFIE .hehehe. nak tunjuk la sikit adik farah yang kecik ni ber-SELFIE .darjah 3 tahun ni .bulan 5 ni masuklah 9 tahun .dah besar adik bongsu farah ni .enjoy with this gambar ye :)












amacam ?ada gaya budak darjah 3 tak ? :D

emmm rasa nak edit la blog ni .tadi blogwalked kejap, ada tips yang mengatakan (cewah ayat aku) tak digalakkan letak LAGU dalam blog .anda setuju ?? alaa tapi kita suka dengar lagu :( .tapi takpe, untuk readers farah cuba lakukan yang terbaik untuk blog farah ni :)

byeee dulu.




Blogger Amir Khalis said...

gaya budak tingkatan 3 hahaha :D

 
Blogger ros_reeza said...

Assalamualaikum.. Salam kenal :) kak Ros follow sini :)

 
Blogger ain. said...

balas kunjungan

jemput join GA

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2014/02/mini-february-giveaway.html :)

 
Blogger ain. said...

balas kunjungan

jemput join GA

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2014/02/mini-february-giveaway.html :)

 

Post a Comment