Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



Pemenang Masterchef Malaysia All Star




Assalamualaikum .walaupun harini hari yang sangat sedih bagi farah, tapi farah tetap jugak bersemangat nak update blog ni .iyak iyak haha .hidup mesti tabah dan kuat (walaupun realitinya farah lemah) .hidup mesti diteruskan heeee ;)

MENGUMUMKAN TROFI MASTERCHEF ALL STAR ADALAH MILIK ZAMIR wuhuuuuuu *jerit sekuat-kuat hati sambil bertepuk tangan beramai-ramai* .

jelas terpancar kegembiraan pada wajah Arshad Zamir :)

dessert Zamir .nice, right ? creative 

tak kurang hebatnya Celina

*gambar ni I cilok dekat Masterchef malaysia

memang satu family farah nak sangat zamir menang sebab dia sorang ja Melayu dan ISLAM yang tinggal lagi masa semifinal and hopefully he will be a champion .but Celina pulak pesaingnya .As semua orang tahu, celina memang pandai sangat memasak. memang tak dapat disangkalkan lagi kemahirannya tu .sebabtu harapan terhadap zamir sangat tipis .but, Alhamdulillah rezeki berpihak kepada ZAMIR thanks Allah :) .semoga zamir terus maju dalam bidang memasak ni hahaha I'll support you till the end :)

p/s : pleasee nak lelaki yang pandai masak boleh ? senang tak payah masak .just tolong kemas rumah , potong bawang sayur and apa yang patut je haha .err mengarut dah terlebih >.<

byeee :)


Blogger HAJAR said...

Yeay Zamir menang. ^^

 
Blogger MyCherita said...

Salam ukhwah, 1st time datang ke sini.. done follow anda.... dari : http://thescreammer.blogspot.com/

 

Post a Comment