De Webmistress ♂
Pemenang Masterchef Malaysia All Star
Wednesday, January 29, 2014 • 12:01 AM • 2 comments


Assalamualaikum .walaupun harini hari yang sangat sedih bagi farah, tapi farah tetap jugak bersemangat nak update blog ni .iyak iyak haha .hidup mesti tabah dan kuat (walaupun realitinya farah lemah) .hidup mesti diteruskan heeee ;)

MENGUMUMKAN TROFI MASTERCHEF ALL STAR ADALAH MILIK ZAMIR wuhuuuuuu *jerit sekuat-kuat hati sambil bertepuk tangan beramai-ramai* .

jelas terpancar kegembiraan pada wajah Arshad Zamir :)

dessert Zamir .nice, right ? creative 

tak kurang hebatnya Celina

*gambar ni I cilok dekat Masterchef malaysia

memang satu family farah nak sangat zamir menang sebab dia sorang ja Melayu dan ISLAM yang tinggal lagi masa semifinal and hopefully he will be a champion .but Celina pulak pesaingnya .As semua orang tahu, celina memang pandai sangat memasak. memang tak dapat disangkalkan lagi kemahirannya tu .sebabtu harapan terhadap zamir sangat tipis .but, Alhamdulillah rezeki berpihak kepada ZAMIR thanks Allah :) .semoga zamir terus maju dalam bidang memasak ni hahaha I'll support you till the end :)

p/s : pleasee nak lelaki yang pandai masak boleh ? senang tak payah masak .just tolong kemas rumah , potong bawang sayur and apa yang patut je haha .err mengarut dah terlebih >.<

byeee :)


PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Finding HUAWEI Contest !!
  • Driving class tomorrow blurghhhhh -.-
  • Review Blog bersama Fara (PART1)
  • my 500th follower :)
  • New Year Giveaway by FD & FariqanAfina
  • apa itu GUSHCLOUD ?
  • just Amazing ;)
  • Cara Berwudhuk yang sah
  • february special giveaway by humai, iera & fasihah...
  • First Giveaway by Farah & Aina

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!