De Webmistress ♂
PASS PRA DRIVING TEST
Friday, February 7, 2014 • 8:55 PM • 1 comments




Assalamualaikum .wahhh happy nyaa kita harini :) anda semua sihat ? Alhamdulillah .

Alhamdulillah farah pass PRA DRIVING TEST .thanks Allah :') .rasa seronok sangat .hadoiii tadi banyak sangat yang nak diceritakan, bila dah jari di keyboard terus blank -.- hahaha nevermind lahhh .cuma nak bagitahu itu je .2 minggu lagi kita betul betul TEST JPJ Ya Allah kecut perut dah bermula ni .hahaa kena banyak berdoa daripada sekarang supaya tak gugup bila test nanti InsyaAllah :)

Cikgu tu cakap farah ada banyak peningkatan .boleh bayangkanlahh betapa panjangnyaa senyuman di bibir kita ni .dah macam highway dah panjangnyaa :)))) .kekalkanlah ye , pesan cikgu .Baiklah cikgu :) saya cuba .masa test dengan cikgu yang lain, cikgu tu baiklahhh .dalam hati, kenapa aku tak dapat cikgu ni daripada awal .takde la kena marah ,hempas hempas gear bila salah ,hmmmm :( .bila terkenangkan masa practical memang menyedihkan .seharian dalam bilik tak keluar keluar .hari tu jugak farah updated twitter farah macamni ,"INGAT SENANG KE NAK DAPAT LESEN HAA ???" memang depressed sangat .mana taknya, langgar tiang kot .bukan 1, bukan 2, tapi 3 ! TIGA sayang~, TIGA ! macamana farah tak menangis sampai ketara eyebag ,dugaan Allah bagi .
tapi hari ini, Allah beri semangat yang baru ,farah cuba buat yang terbaik, Alhamdulillah lulus .farah harap sangat farah lulus untuk test yang betul .harap sangat :') doakan farah berjaya ye sayang ~ .



sesiapa yang ada tips untuk lulus driving test, share lahh dengan farah :) .sharing is caring, right ?
doakan yang terbaik untuk farah :)

ini lesen L. baru dapat .
abaikan muka itu >.<

selama ni kita duduk di sebelah pemandu je,
lepasni InsyaAllah nak bawak family ganti abah yang semakin lanjut usia haha :D

thanks be my followers and silent reader :)
Farah sayang awak :*





PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • my first DOODLE :)
  • penanda buku :BOLEH JUAL TAK MACAMNI?
  • PAHANG
  • Amalan Baik yang boleh dilakukan oleh Wanita sedan...
  • Pemenang Masterchef Malaysia All Star
  • Finding HUAWEI Contest !!
  • Driving class tomorrow blurghhhhh -.-
  • Review Blog bersama Fara (PART1)
  • my 500th follower :)
  • New Year Giveaway by FD & FariqanAfina

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!