De Webmistress ♂
penanda buku :BOLEH JUAL TAK MACAMNI?
Tuesday, February 4, 2014 • 5:51 PM • 0 comments


Assalamualaikum..


so ini laa kerja saya semasa menganggur ni hehe .BOOKMARK / PENANDA BUKU .cantik tak ? sory kalau tak cantik .baru je buat benda ni .so idea tak banyak lagi .boleh buat macam-macam .nak bookmark gambar sendiri and quote pun boleh, bookmark gambar sendiri and celebrity, bookmark kpop group/ artis favourite .boleh je .
nak tanya, kalau farah jual benda ni agak agak ada yang beli tak? haha :)
PLEASE COMMENT YAA ;)





PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • PAHANG
  • Amalan Baik yang boleh dilakukan oleh Wanita sedan...
  • Pemenang Masterchef Malaysia All Star
  • Finding HUAWEI Contest !!
  • Driving class tomorrow blurghhhhh -.-
  • Review Blog bersama Fara (PART1)
  • my 500th follower :)
  • New Year Giveaway by FD & FariqanAfina
  • apa itu GUSHCLOUD ?
  • just Amazing ;)

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!