De Webmistress ♂
Driving class tomorrow blurghhhhh -.-
Monday, January 27, 2014 • 8:26 PM • 1 comments


Assalamualaikum .


Graduate? hahaa .esok farah ada driving class .4 jam sahaja lagi .means 2 kali lagi termasuk esok lahh .ahhh malasnyaa .wanna crying :'( .my family semua pelik, kak farah ni terrer drive dekat jalan raya BUT fail parking .hmmm :'( 

kat jalan raya memang farah relax je memandunya , tak mati enjin langsung tapi dekat parking selalu sangat mati enjin, terlebih tiang ,lambat pusing .terasa sangat dengan cikgu driving tu ;'( .dia macam nak marah dekat farah sebab selalu mati enjin .tolonglah cikgu, jangan marah dila :'( . (cikgu tu panggil I Dila) .haa satu lagi, dekat bukit .geram pulak dekat dia .suruh tengok masuk tak lagi tayar kat petak kuning .farah cakap dah tapi dia cakap takk .ehh , farah memang nampak sendiri yang tayar tu masuk petak .dia suruh ulang balik .paling tak tahan dia suruh farah keluar daripada kereta dan tengok cara dia parking .malunyaaa Ya Allah :'( 

tapi farah tak salahkan cikgu, malah farah salahkan diri farah sendiri .sebab lambat pick up .selalu mati enjin dan erghhhh benciklahh .esok latihan lagi and I feel like "arghhhh dont wanna go lahhh" .Ya Allah kuatkanlah aku Ya Allah .berikan kesabaran dan kekuatan mental esokk .nak sangat lulus .nak sangat dapat lesen :'(

esok pulak, mesti kena parking dan bukit SENDIRI .sebab farah tengok ada akak tu dia buat sendiri .cikgu tu berdiri dekat luar macam JPJ yang akan test kita nanti .Ya Allah sanggupkan aku menghadapinya .taknak mati enjin lagi .



hahaa ini yang paling penting .
I am Awesome ,right ? ;')

banyaknyaa keep calm .haha dah lapuk kan .but, biarlahkann haha. yes, saya sedang menenangkan diri saya .semoga saya boleh buat yang terbaik esok ,InsyaAllah :')




PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Review Blog bersama Fara (PART1)
  • my 500th follower :)
  • New Year Giveaway by FD & FariqanAfina
  • apa itu GUSHCLOUD ?
  • just Amazing ;)
  • Cara Berwudhuk yang sah
  • february special giveaway by humai, iera & fasihah...
  • First Giveaway by Farah & Aina
  • Sah kah solat anda ?
  • Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!