De Webmistress ♂
PAHANG
Tuesday, February 4, 2014 • 5:43 PM • 0 comments


Assalamualaikum .Ya Allah mood malas dah melanda .lama tak blogwalking kann .so, trafik blog ni pun semakin menurun .nak harap orang ketuk ketuk "Assalamualaikum" kesini memang tipis banget la kan huhu .
actually, lama tak update sebab I pegi Pahang .emm dalam 2 hari cemtu .rasa letih lagi ni lahaiii perjalanan lama sangat .Perak->Pahang .

then, dah sampai ,kami check in dekat satu hotel .HOTEL JELAI .hahaha nama kampung aku tu .and nama sekolah farah .SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN JELAI .tidak kusangka ~



meh nak share gambor jap .jangan muntah pulok ye....







aloo cian adik kita haha :D
k itu jelaa .bye semua :)





PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Amalan Baik yang boleh dilakukan oleh Wanita sedan...
  • Pemenang Masterchef Malaysia All Star
  • Finding HUAWEI Contest !!
  • Driving class tomorrow blurghhhhh -.-
  • Review Blog bersama Fara (PART1)
  • my 500th follower :)
  • New Year Giveaway by FD & FariqanAfina
  • apa itu GUSHCLOUD ?
  • just Amazing ;)
  • Cara Berwudhuk yang sah

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!