De Webmistress ♂
nothing to say ...
Saturday, May 25, 2013 • 7:15 PM • 1 comments



assalamualaikum .nak tau tak ? inilah pakwe baru aku :) .handsome tak ? hihik .aku happy dengan dia .kami serasi kan ? terima kasih ..






nampak tak penipuannya ? hahaha tu cousin aku laa :P .Abshar namanya .cuti sekolah kan , dia pun balik dari asrama dia .so berkumpul laa kami dekat rumah tok .lama tak jumpa dia .kecik-kecik dulu kami selalu main sama-sama .umur jarak setahun jaa sebabtu rapat .ronda kampung naik basikal sama-sama .dia selalu bawak aku hehehe sweet kan ;) .tapi sekarang duduk pun dah jauh ,jumpa pun jarang so hubungan semakin renggang hmm .he's so tall even he is younger one year than me .kinda sad right :( 
(*baju yang dia pakai ...warna dia, corak dia macam baju _ _ _ _ _ _ .ermmm dah la, jangan ingat dah*)

hehehe .maghrib :) solat dulu .assalamualaikum .


PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • mencintai tak semestinya memiliki
  • being so lonely sometimes ,but don't worry. i'm st...
  • the cherish moments ;)
  • Special's Day
  • say " i love you " to the awesome women in the wor...
  • if this way makes you happy, go ahead .
  • SEMINAR SCORE A
  • love you until my last breath :'(
  • cuti - cuti sebelum SPM !
  • the best moment (`-`)

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!