De Webmistress ♂
my sis, we love u !!
Saturday, September 8, 2012 • 11:24 PM • 0 comments
assalamualaikum ..


this pretty girl nie, dah seminggu tinggalkan kami se-family .serr -,- 
nd i would like to said "congrats sis ! " sebab berjaya dapat apa yg dye impikan dr dulu.
fyi, dye sambung belaja peringkat ijazah dekat universiti utara malaysia ,jurusan perakaunan .
hebat betol dye ..hmm mana taknyer, dye memang kuat study .
bukan macam aku ,pemalas ..
buku selalu di tangan .no wonder lar rezeki dye cerah jer ..
aku teringin nak jadi macam dye .seorang anak yg baek, seorang kakak yg tegas tp penyayang , nd seorang pelajar yg sangad rajen .
nd now, dye dah tinggalkan aku satu tanggungjawab besar tauu .
jadi akak sulung dalam family pulak .aku dah tak pandai sangad jaga adek-2 nie .
tapi aku dah tak kekok, sebab taon lepas pon aku da jadi akak sulung sekejap ..

seriously aku rindu dye sangad sekarang ..
aku memang rapat dengan dye ..
nd aku sayang dye sesangad .sunyi jer takde dye ..
lepas nih aku nak buli sapa .dah dye dok sana 4 taon .
4 taon weyy .lama kott .

fairuz wahida bt. bakar , i'm seriously miss u so badly !
dr adek awak yg sangad degil ..





PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • dunia remaja -_-
  • raya sahaja ♥
  • kali nie takde tajuk ღ

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!