De Webmistress ♂
say " i love you " to the awesome women in the world !
Sunday, May 12, 2013 • 2:28 PM • 0 comments

sebelum tuh, sy nak ucapkan HAPPY MOTHER'S DAY kepada semua yang bergelar ibu .especially to PN. NORZEHAN BT. AHMAD yang sedang tidur sekarang nih, haha .ye lah letih kan .dr pagi tadi tak berhenti buat kerja. memasak lar, basuh kain ,macam-macam lagi lah .semuanya untuk kami sekeluarga .thanks mom .

for my mom :

terima kasih kerana selalu ada untuk kak farah .masa kak farah dekat wad, mak yang jaga kak farah semalaman sampai tak cukup tidur .masa kak farah sedih, mak selalu ada bagi kata-kata semangat .masa kak farah diberi ujian yang berat oleh Allah, mak selalu ada disisi kak farah ,peluk kak farah sampai semangat kak farah datang balik .mak, TERIMA KASIH UNTUK SEGALANYA.

orang lain boleh tertawakan kita saat kita salah, tetapi IBU tidak !
orang lain boleh tolak kita hingga kita terjatuh, tetapi IBU tidak !
orang lain boleh buat kita menangis kesedihan, tetapi IBU tidak !
orang lain tergamak buang dan pinggirkan kita, tetapi IBU sama sekali tidak !



sayangilah IBU, UMMI, MAK, MAMA , dan MUMMY anda :)
assalamualaikum..



PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • if this way makes you happy, go ahead .
  • SEMINAR SCORE A
  • love you until my last breath :'(
  • cuti - cuti sebelum SPM !
  • the best moment (`-`)
  • whatever i wrote, all about me only ._.
  • aicchummmm .....
  • last day of 2013
  • mistakes
  • pertunangan angah :)

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!