De Webmistress ♂
the best moment (`-`)
Saturday, January 19, 2013 • 5:11 PM • 3 comments
assalamualaikum..

first of all, congrates JOZAN sebab menang #MLM semalam .wohuuuuu ~! tak sangka johan sanggup datang tolong zizan .nd the best moment bila zizan cium johan .memang terbukti lah persahabatan diorang sangad kuat .terharuuu sikit :') .





harini ada pertandingan menghias kelas dekat sekolah .semangat gilaaa .hahaha .kelas tadi jadi kelam kabut kot .orang nih cuci tingkap .orang nih pulak mengecat .ada yang buat jadual bertugas .tampal sana ,tampal sini .rasa macam satu team yang sangad best ,seriously :) .semua orang bekerjasama .weet weet ^^

nie hasil kerja kami :)


jadual bertugas


sudut bacaan .
last minute buat .
kelam kabut .fuhhh~


carta organisasi


kiri pintu ; nama and birthday classmates
abaikan jejaka jejaka tampan itu -_-




galeri gambar kami .
SPM tuu main letak je nombor .
nak cepat .haha

paling best bila masa dah suntuk. then, ada yang tak siap lagi .satu kelas menjerit. "arghhhh tak siap lagi sudut bacaan !" . farah ain lar yang perasan benda tuh .masa ada lagi berapa minit .gilaa tak kalut .fuhh siap jugak akhirnya .. itu pun sebab semua orang buat kerja .enjoy sangad tadi :)

lepas tu, dan lagi tangkap gambar ..cikgu zizan memang sporting .nd baik .dia bagi nasihat itu ini .time mengecat, dia pun join sekali .memang bagus lah :)




lepastu semua kena berkumpul dekat kantin sebelum balik.
banyak posing jaa pon -_-




budak laki tuu ! aiman syakir .dia sajaa buat aku malu .jahat hang .mula-2 dia bawak keluar fon dia .then, dia panggil , "INTAN." aku pusing lar .dia halakan fon dia dekat aku ,macam nak tangkap gambar so aku posing sekejap .pastu dia cakap dia nak bukak lagu .bengong aiman :P


 td aku nak buka lagu kat fon.tau2 dia posing.ingat aku nak ambik gambar lettew =p

 nampak permainan dia ?? :P



ketua dengan penolong.
semua berpasangan.
farah ain tangkap gambar dengan aiman syakir .
maklum lah ,lama tak jumpa dengan aiman ,budak kelas kami form 3 dulu.
diorang memang rapat.
kay jealous tengok depa nih :(
see this :


hihik .i'm having so much fun today :) 
hope kelas kami menang lar .tak dapat tempat pertama at least numb 3 pun jadi lah :D


akhir kata, terima kasih sudi menjenguk my bloggie yang tidak seberapa ini .ecewahhh ayatt !
nah , ole-ole dari farah 'adila .lain kali singgah lagi yaa :)


ecece >.< 
byeee~








PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • whatever i wrote, all about me only ._.
  • aicchummmm .....
  • last day of 2013
  • mistakes
  • pertunangan angah :)
  • Random Facts About ME
  • entry paling ringkas :P
  • hijab .trying to be a perfect muslimah :')
  • SPM SPM SPM esspiyemmm !
  • Giveaway : Akhir Tahun vs Awal Tahun by Nurul

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!