De Webmistress ♂
SPM SPM SPM esspiyemmm !
Saturday, December 15, 2012 • 3:04 PM • 2 comments
assalamualaikum,

arghh tersangatlah boring ! :-(
tak tahu nak buat apa lar .bukak sekolah makin dekat .sekarang pun dah 15 haribulan. hmm tanak sekolah .tanak tempuh tahun 2013 .tanak jadi budak form 5 .nd tanak jadi budak SPM ! argghh .

masa tenga blogwalking , aku terjumpa satu blog nih .sama umur dengan aku .guess what ,keputusan final exam dia wahhh hebat sangadd .pure science dia, fizik kimia bio, dapat B nd C kot .lebih kurang macam tuh. seriously pandainyaa :-( .

budak ni pulak, pandai jugak .nama dia shafiq .Bi dia dapat A ! pandaii nyaa :-( .aku dapat C+ je .camne awak boleh dapat A haa ? nak tahu rahsia .haha :-D .kalau sudi, kongsi lar sikit dengan farah .sharing is caring, right ? haha .



tapi ape ape pun, aku happy nd puas sangad dengan apa yang aku jawab time final exam haritu .nd aku puas dengan keputusannya .no more fail .jyeahhh ! ada peningkatan :-)
harap tahun depan prestasi aku lagi meningkat .InsyaAllah :-)


yeahhh i can do it ! :-D

mak abah, doakan kak fara :)
awak awak yang sudi baca, doakan sekali ye .thanks .semoga Allah yang membalasnya :)


PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Giveaway : Akhir Tahun vs Awal Tahun by Nurul
  • Kelebihan Beramal dengan ayat Kursi
  • 12 12 12 ! :)
  • sombong ke ? ehh tidaklah :-(
  • manusia zaman sekarang -.-
  • Giveaway Oh my birthday ! by Fatin Nazurah
  • End Year Giveaway by FD
  • ♥ Birthday GA by Sharina ♥
  • KAWAII GIVEAWAY
  • Year End Giveaway By Cik Bunny

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!