De Webmistress ♂
hijab .trying to be a perfect muslimah :')
Monday, December 17, 2012 • 10:58 AM • 1 comments
assalamualaikum. what a beautiful day :-)


actually ,teringin nak pakai tudung yang berfesyen :-D .kat dalam bilik cuma berlambak tudung bawal .tak terkira. dah boleh bukak kedai dah. haha

aku prefer pakai tudung bawal lagi sebab selesa .boleh buat macam-2 gaya .tambah sekarang dah jadi trend tudung bawal balik .yang jenis berlilit lilit orang dah tak pakai pun sekarang .jarang pakai .

tapi aku teringin nak pakai tudung nih ->


agak agak okay tak dengan muka aku ? hahaha .idola aku sekarang mungkin IRMA HASMIE .
sebab dia pakai tudung tuh memang cantik .kena jaa dengan muka .awat artis pakai apa pun nampak cantik ehh ? dia orang biasa jugak .haish .


lagi .cantik kan ? 



cantik kan pakai macamtu ? aurat semua tertutup .tapi aku tak minat jubah .sangat sangat tak suka jubah .you know why ? semua orang ingat pakai jubah boleh menutup seluruh tubuh badan kita .yaa memang betul .tapi perasan tak ? kalau angin tiup, even jalan je pun, tubuh badan kita tetap nampak jugak .tak percaya, try tengok orang yang pakai jubah .perhatikan betul-2 .nd anda tahu jawapannya :-)


pakai baju kurung .
lagi senang .








PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • SPM SPM SPM esspiyemmm !
  • Giveaway : Akhir Tahun vs Awal Tahun by Nurul
  • Kelebihan Beramal dengan ayat Kursi
  • 12 12 12 ! :)
  • sombong ke ? ehh tidaklah :-(
  • manusia zaman sekarang -.-
  • Giveaway Oh my birthday ! by Fatin Nazurah
  • End Year Giveaway by FD
  • ♥ Birthday GA by Sharina ♥
  • KAWAII GIVEAWAY

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!