De Webmistress ♂
manusia zaman sekarang -.-
Saturday, December 8, 2012 • 1:21 AM • 1 comments
asslamualaikum,


hyee bloggerheart <3 .ade yang tak tido lagi ke ? jyeahh kita sama :D .kenyit mata sikit ;)

tengok tak Primadona tadi ? paling best minggu nih . "LELAKI MULUT LASER" .suka sangat tajuk tuh .

seriously, aku memang meluat giler dekat Azwan Ali a.k.a Double A, a.k.a Baby AA .BABY kee ?????
tak payah nak perasan bapok sangat lah .kau tuu kalau niat betul-2 nak berubah, memang boleh berubah lah .bukan bapok sangat pun .

nd more, aku suka sangat diorang bashing dia tadi .memang gamat lar studio .haha :D
tambah-2 Erra Fazira macam tak puas hati je dengan Azwan Ali tadi .
abah aku cakap, dye nih dikategorikan sebagai seorang lelaki yang macho lar .dulu .tapi tetibe dye jadi macam tuh .nauzubillah .

nd one more, keliling kaabah banyak kali ? kau ada ? macam nie kot ayat dye tadi .heyy bersyukur lar Allah bagi kesempatan untuk kau pusing kaabah, tak payah lar nak menunjuk .nd kalau Allah dah bagi peluang, gunakan sebaik-2 nya .berubah lah .tak payah nak mengata orang, bawak cerita orang sana sini .memang lar kontrak dengan syarikat but kau boleh tolak kan .
nd lagi, jadilah lelaki yang normal .Nabi tak mengaku umat tauu .astaghfirullah .


gudnite, <3




PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • Giveaway Oh my birthday ! by Fatin Nazurah
  • End Year Giveaway by FD
  • ♥ Birthday GA by Sharina ♥
  • KAWAII GIVEAWAY
  • Year End Giveaway By Cik Bunny
  • kenangan kita semua .
  • so soryy :'(
  • so text me, maybe ?
  • HARIMAU MALAYA
  • Followers ke 100 !!!

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!