Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile linkies recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



Farewell Pediatric team :)





23/12/2016

Assalamualaikum .finally cuti sem dah start . legaa rasanya . even a week je tapi lega sangat . biasalah student KKM kan mana nak merasa cuti lelama . boleh la rehatkan minda dan jasad ni :D

4 pakar dah selesai .Periodontik, Ortodontik, Bedah Mulut dan Pediatrik. tinggal 1 pakar je lagi .Restoratif .then 2 bulan ke primary care .balik kolej :)

last day kat Pediatrik diraikan . thanks a lot to Pediatric team :)








tak pernah rasa dihargai dan disayangi macamni .tak sia-sia penat lelah ke sana ke sini dalam surgery, dalam OT .terima kasih sangat sudi celebrated :)

Pediatric Team sangat baik dan kerjasama . Doc Sheri (takde dalam gambar) selaku YM memang baik .last day dia cakap "farah 3 bulan ye kat sini .tak terasa la.. terima kasih banyak membantu." Doc Fazwani paling baik dan friendly . dia caring sangat and tak layan kita macam student pun . kalau taktahu pape dia banyak membantu . Kak Maziah baik dan macam mak-mak rasa . dia selalu cakap "farah dah macam anak kak maziah rasa" . Ikram banyak mengajar dan boleh cekap bila assist kat chair dia . Kak Yana dah rasa macam akak sendiri . dia baik sangat .dia lah yang plan celebrate ni semua . selalunya student yang akan buat makan-makan tapi staff pulak yang raikan . lepasni tak dengar dah kak yana tegur pasal chair dia yang aku kekadang terlepas pandang nak settle , tak dengar dah story mory dia pasal life dia, and macam-macam lagi lahh . 3 bulan kan , tipulah kalau tak terasa kerinduan tu . semua ajaran kak yana akan farah ingat and praktikkan bila jadi permanent staff nanti . and Kak Zam kawan yang baik . selalu bersembang dengan dia . kak zam cakap "alaa lepasni sape nak assist kak zam". alahaii kak zam ni~ . Doc Fydo yang paling diingati , Doc Lydia and Doc Anis. Doc Lydia sangat baik .even sebulan je tapi rasa rapat sangat . dia ramah and cantikkk sangat .dia pandai sangat layan budak-budak . hari last dia kat Paeds dia belanja staff makan kat johny's . nanti akan update pasal ni .tunggu ye :) .and Doc Anis si kecik molek . sama kecik je dengan aku haha . suka bersembang dengan dia sebab apa yang kita buat dia rasa kelakar .dia gelak tu nampak sangat dia terhibur . entah lah haha . and last, Sister Kwa . awal-awal lagi dia cakap "terima kasih farah banyak sangat membantu di sini . selamat maju jaya .yang mana baik ambil dan mana buruk jadikan pengajaran." Sister kwa sangat caring dan banyak kongsi pengalaman dia . 

semua kat paeds baik-baik lahhh . bila kita dapat rakan kerja yang baik yang takde masalah bila nak bekerja jadi seronok lah . 

walaupun lepasni aku akan dilupakan perlahan-lahan, tapi aku legaa . sebab aku meninggalkan nama yang baik . Alhamdulillah ~





Post a Comment