De Webmistress ♂
HAPPY FASTING 2016
Sunday, June 12, 2016 • 7:06 AM • 2 comments





Bismillahhirrahmanirrahim . Assalamualaikum :)
Alhamdulillah baru sempat nak update blog . walaupun orang lain semua dah wish SELAMAT BERPUASA awal awal lagi , ni dah masuk minggu kedua pun , iolls baru nak wish .sedihnya . so, HAPPY FASTING guys and SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK .

so, apa yang terjadi selama aku tak update ni ?
hihiii macam something big je kann ;)

Alhamdulillah baru lepas habis big exam for this semester .agak mencabar jugak lah soalan pun haha . selama praktikal ni asyik bekerja je tak pernah nak fikir pasal buku . sekali kena exam pulak . nasib pihak PLA (praktikal) baik hati bagi kitorang study week seminggu so kitorang memang gunakan seminggu tu sebaik baiknya .. takde nak main main lagi . takde masa pun nak main main hihiiii . seminggu tu rasa tak cukup weh dengan belambak punya topik nak kena cover .

Image result for tumblr photographyAlhamdulillah jugak lah apa yang kitorang baca tu masuk exam ,tapi yang tak syoknye, aku tak ingat wehhhhhh :( . just baca tapi tk dapat tangkap dalam otak .sedih sangat . tapi takpe lah, aku puas hati sebab aku dah study .. tu je . result kalau tak dapat macam yang kita inginkan nak buat macamana. Allah nak tengok usaha kita . tawakal itu penting :)
Image result for tumblr photographyOSPE sangat mendebarkan . OSPE tu clinical examination . sape tak kecut perut weh bila kita buat kerja diperhatikan orang . but Alhamdulillah, everything goes smooth and well :) . tunggu result jelah lepasni . then cabaran kat pakar .itu je .



ehemmm . tahun ni Ramadhan dan Syawal dah ada penghuni di hati . takde single lagi ;) hihiiii
tunggu next update ye guysss .
byee ♥



PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • one day. ☝
  • Review novel : Cinta Gantung
  • 3 Dara
  • Suatu masa ♥️
  • I'm Sorry . . .
  • REVIEW : Cinta Paling Agung
  • Bahagia.
  • Blog Award 2016
  • Bidadari dari Syurga ♥
  • Hanya takdir menentukan.

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!