Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



HAPPY FASTING 2016







Bismillahhirrahmanirrahim . Assalamualaikum :)
Alhamdulillah baru sempat nak update blog . walaupun orang lain semua dah wish SELAMAT BERPUASA awal awal lagi , ni dah masuk minggu kedua pun , iolls baru nak wish .sedihnya . so, HAPPY FASTING guys and SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK .

so, apa yang terjadi selama aku tak update ni ?
hihiii macam something big je kann ;)

Alhamdulillah baru lepas habis big exam for this semester .agak mencabar jugak lah soalan pun haha . selama praktikal ni asyik bekerja je tak pernah nak fikir pasal buku . sekali kena exam pulak . nasib pihak PLA (praktikal) baik hati bagi kitorang study week seminggu so kitorang memang gunakan seminggu tu sebaik baiknya .. takde nak main main lagi . takde masa pun nak main main hihiiii . seminggu tu rasa tak cukup weh dengan belambak punya topik nak kena cover .

Image result for tumblr photographyAlhamdulillah jugak lah apa yang kitorang baca tu masuk exam ,tapi yang tak syoknye, aku tak ingat wehhhhhh :( . just baca tapi tk dapat tangkap dalam otak .sedih sangat . tapi takpe lah, aku puas hati sebab aku dah study .. tu je . result kalau tak dapat macam yang kita inginkan nak buat macamana. Allah nak tengok usaha kita . tawakal itu penting :)
Image result for tumblr photographyOSPE sangat mendebarkan . OSPE tu clinical examination . sape tak kecut perut weh bila kita buat kerja diperhatikan orang . but Alhamdulillah, everything goes smooth and well :) . tunggu result jelah lepasni . then cabaran kat pakar .itu je .



ehemmm . tahun ni Ramadhan dan Syawal dah ada penghuni di hati . takde single lagi ;) hihiiii
tunggu next update ye guysss .
byee ♥



Blogger Eyqa Zq said...

Amiin ^^

 
Blogger Nabila Syifa said...

salam ramadhan

 

Post a Comment