Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



back a new start :)





Assalamualaikum . haiii :) fuhh . there's too much I want to share with everyone .Can't express how much I miss to write here, to share post about myself, about everything that I do even there's a little things. How I miss to blogwalking and boom your comment box and your walkie talkie .

Alhamdulillah sikit lagi nak freedom dari paper project and practical world. kira kira lagi 4 bulan dah nak habis practical. maybe not 4 months laa . 3 months + .taktahu laa nak happy ke nak takut ke nak sedih haha . bermacam rasa ni. 



And I planned to start active back dalam dunia blog ni . mogaa istiqamah. hahaaa . sebab bila maiii malaihh tu hang jangan cakap apa laaa >.< . 

Sorry for those yang sebelum ni nak follow ( macam ada je ) sebab takde button FOLLOW GOOGLE FRIEND CONNECT tu . entah kenapa takde . coding pun rasa dah betul . tak pernah ubah sebelum ni pun . sesape tahu kasi share plsss . but I backup dengan button FOLLOW dekat header sementara nk baiki .

aku ni blogger lama . since form 2 lagi dah berblog sampai la umur 20 ni hahaha . mungkin ramai tak kenal lagi .emm blog pun tak cantik kannn .banyak lagi nk perbaiki . memang tak famous uhukk . so I want to make friends and terjah blog2 yang baru and lama . let's start now . hihiiiii bye




Blogger Ana Suhana said...

Good luck for ur final project. 😀😍

 
Blogger farah adila said...

@Ana Suhana terima kasih :)

 
Blogger Azrin Md Rapi said...

selamat kembali berbelogging :)

 
Blogger A. Aqma said...

good luck! dah nak habis dah tu.. fighting! meh la terjah blog kita. join GA sekali mana tau menang :D

 

Post a Comment