De Webmistress ♂
Suatu masa ♥️
Monday, March 28, 2016 • 9:44 PM • 0 comments
- 21/03/16 -

Memories never fade away. Hanya foto sebagai musik latar kenangan kita. 







After 8 years being apart, Alhamdulillah we're gather again. Being exciting, being nervous, but after we're meet up , so hilarious. Bergelak je kerjanya. Tak kira kat mana pun ada je benda lawak yg jadi. 


Madiana - dia kawan aku dr sekolah rendah sampai sekolah menengah. Sentiasa berada di sebelah. Always support me when i'm clumsy, nervous and all bad feelings that i got. Selalu betulkan tudung , tegur benda buruk kat diri aku supaya orang lain tk nampak apa yg dia nampak. Even tk selalu contact tp kita tahu apa yg kita rasa 💕


Linda - masih dgn perangai dia yg tak malu tu. Suka je mintak tolong org tangkapkan gambar.  Hahaha. Untunglah kurus hehee. Till we meet again dear. ❤️


Ain - much love for this cute little girl. The happy pill that always makes me cracked for laugh. Masih tk berubah. Ada je benda lawak yg dia buat. Ada je ayat yg boleh buat aku geli perut. Anyway, thanks for being our driver. 💓


Actually, we're used to be three anywhere we go. Mmg rapat bertiga. Lepas darjah 6 , si kecik tudung hijau tu pindah sekolah. So berdua je kitorang. 

InsyaAllah, pasti ada lagi jodoh untuk kita berjumpa Lagi. Kalau bukan masa single, mungkin time korang kahwin 😉. Tiga2 dah ada calon tu. Tak sabar nk tunggu hari bersejarah korang. Excited betul aku heheee. 

Sangat menyayangi , 
fαяαн 'α∂ιℓα 












PASTFUTURE
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺ visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • I'm Sorry . . .
  • REVIEW : Cinta Paling Agung
  • Bahagia.
  • Blog Award 2016
  • Bidadari dari Syurga ♥
  • Hanya takdir menentukan.
  • Berhentilah.
  • be appreciate ♥
  • Le Friends
  • Relay tagging Questions

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!