Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



Giveaway Birthday Azhafizah





haii .giveaway lagi :)
tapi GA kali ni best .sebab apa tau ?
sebab semua peserta akan dapat softcopy calendar 2014 desktop wallpaper yang unik
macam ni :


so, amacam ? best kan ? :)

jom la join .click banner kat atas tu ye :)

Nama : untuk di tulis di calendar -> Farah 'adila
URL Blog : http://sweetsourtheworld.blogspot.com
email : syadila11@gmail.com
Kalau tak nak tulis nama,nak buat ayat pun boleh :2014, please be nice :)




Blogger Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..
Terima kasih sudi join.Wallpaper dah send via email.All the best :)

 
Blogger Azhafizah Md Nor said...

hantar kat email yang awak bagi dalam entry ni.
syadila11@gmail.com

 
Blogger mimbar kata said...

kunjungan balas dan follow

 
Blogger Azhafizah Md Nor said...

check kat spam.dah 2 x hantar.kalau xde please bagi new email ye..tq :)

 
Blogger Azhafizah Md Nor said...

dah send kat email awak bg tu..tq

 
Blogger Azhafizah Md Nor said...

kalau macam tu bagi link fb awak je la senang..tq

 
Anonymous Free Just 4 U said...

Singgah...dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

 
Blogger fiqah hamed said...

Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
Good luck dan selamat bersegmen

 
Blogger ummiaisys said...

salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

 
Anonymous Anonymous said...

Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

 
Blogger Oshin Kecik said...

oshin menyinggah kejap....

good luck !!!

http://gurlgemini.blogspot.com

 
Blogger Noor Najwa said...

dri ga yg sama...
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

 

Post a Comment