De Webmistress ♂
Liebster Award
Friday, January 10, 2014 • 12:39 AM • 2 comments


Assalamualaikum .saya ditag oleh Syara .Syara weh ,giler kauu ! blogger hebat nih .*tetibe excited nak jawab soalan hihik* .thanks ye Syara :')


  • Warna fav awak? *pink :)*
  • Satu impian yang masih belum tercapai? *ada kerja dan duit*
  • Artis yang awak minat? *SNSD. haha .maaf saya peminat tegar mereka :D*
  • Kalau awak ada magic, awk nak buat apa? *saya nak semua orang gelak dengar lawak saya .sebab bila saya bercakap dan buat lawak, tiada siapa pun bagi respons :(. i'm not good in conversation*
  • Dalam Runningman siapa ahli fav korang? *saya baru tengok running man and bagi saya jae suk paling menyerlah*
  • Agak-agak syara ada lesung pipit tak? *saya tak pernah tengok syara tapi saya tahu kalau dia ada ke takde tetap cantik :)*
  • Lagu fav awak? *taktahu -.- .sebab saya suka semua lagu .tapi lirik lagu ni best, "missing you-Secret .dengar lah :)*
  • Jelaskan diri awak dengan 1 perkataan. *blur*
  • Apa kesilapan awak yg awak lakukan smpai semua orang masih ingat pasal kejadian itu? *takde*
  • Gambar tempat yang korang nak sangat pergi 
  • *paris*

    soalan saya pulak :

    1. kalau awak diberi duit 1 juta , apa yang akan awak buat dengan duit tersebut ?

    2. adakah awak seorang yang kuat berangan ? kongsikan apa yang awak berangan.

    3. kalau awak diberi peluang untuk menjadi orang lain, siapa yang awak nak jadi ?

    4.kalau awak seorang artis, macamana awak nak pastikan fans awak terus minatkan awak dan tak berpaling arah ke artis lain ?

    5. awak minat haiwan apa ?

    6. awak suka lelaki yang macamana ?

    7.kejadian yang paling tak dapat dilupakan ?

    8. blog saya macamana pada pandangan awak ?

    9. minat justin bieber ? kenapa ?

    10. beri satu gambar yang melambangkan diri awak 

    mangsa : Imah , fara ,FD
    *sory kalau soalan susah :)





    PASTFUTURE
    Owner
    Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
    visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
    my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
    igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

    TIME



    BLOG EDITOR
    let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
    TABUNG KAHWIN
    TWEET TWEET



    TALKIE TALKING





    FOLLOW?





    BLOG ARCHIVE;

  • Fangirls Giveaway
  • Click Click Giveaway For Exotics By Yana Choi
  • Hello 2014 Giveaway by Syan Punya Belog.
  • New Year Giveaway by Monster and Lala
  • New Year Giveaway
  • Giveaway Awal Tahun by NinaAin
  • Alhamdulillah , rezeki dari Allah :)
  • Mini Calendar Giveaway by aienhermionie.com
  • Handphone Giveaway by Syuhada1981.com
  • Simple Kpop Giveaway Part 2 by NNabilahZ

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!