Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



Liebster Award




Assalamualaikum .saya ditag oleh Syara .Syara weh ,giler kauu ! blogger hebat nih .*tetibe excited nak jawab soalan hihik* .thanks ye Syara :')


  • Warna fav awak? *pink :)*
  • Satu impian yang masih belum tercapai? *ada kerja dan duit*
  • Artis yang awak minat? *SNSD. haha .maaf saya peminat tegar mereka :D*
  • Kalau awak ada magic, awk nak buat apa? *saya nak semua orang gelak dengar lawak saya .sebab bila saya bercakap dan buat lawak, tiada siapa pun bagi respons :(. i'm not good in conversation*
  • Dalam Runningman siapa ahli fav korang? *saya baru tengok running man and bagi saya jae suk paling menyerlah*
  • Agak-agak syara ada lesung pipit tak? *saya tak pernah tengok syara tapi saya tahu kalau dia ada ke takde tetap cantik :)*
  • Lagu fav awak? *taktahu -.- .sebab saya suka semua lagu .tapi lirik lagu ni best, "missing you-Secret .dengar lah :)*
  • Jelaskan diri awak dengan 1 perkataan. *blur*
  • Apa kesilapan awak yg awak lakukan smpai semua orang masih ingat pasal kejadian itu? *takde*
  • Gambar tempat yang korang nak sangat pergi 
  • *paris*

    soalan saya pulak :

    1. kalau awak diberi duit 1 juta , apa yang akan awak buat dengan duit tersebut ?

    2. adakah awak seorang yang kuat berangan ? kongsikan apa yang awak berangan.

    3. kalau awak diberi peluang untuk menjadi orang lain, siapa yang awak nak jadi ?

    4.kalau awak seorang artis, macamana awak nak pastikan fans awak terus minatkan awak dan tak berpaling arah ke artis lain ?

    5. awak minat haiwan apa ?

    6. awak suka lelaki yang macamana ?

    7.kejadian yang paling tak dapat dilupakan ?

    8. blog saya macamana pada pandangan awak ?

    9. minat justin bieber ? kenapa ?

    10. beri satu gambar yang melambangkan diri awak 

    mangsa : Imah , fara ,FD
    *sory kalau soalan susah :)





    Blogger Karimah Zulkafali said...

    Done! Thanks tag :)

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/01/liebster-award.html

     
    Blogger Simplesyara said...

    haha :) thanks sudi jawab soalan syara :)

     

    Post a Comment