Farah 'Adila
Girlies in De House ♥
refresh profile fav blog recipes tips review



established 2011
FROM A GIRL TO A LADY
FROM SINGLE TO MARRIED ☺
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺

FOR ANY COLLABORATION, REVIEW AND ADVERTORIAL CONTACT ME AT
✓ email: syadila11@gmail.com
✓ whatsapp: 0182894220
✓ ig : @farahadila96






SPM 9A
MASUK U
SPA (KKM)
KERJA TETAP
KAHWIN



Alhamdulillah , rezeki dari Allah :)




Assalamualaikum .. malamni nak update pasal ni :


represent this is my handphone .haha >.< .handphone biasa biasa jaa .ini yang mampu :') .SONY XPERIA J .aku beli guna duit aku sendiri tau .so ,aku akan jaga sebaik baik baik baik mungkin :) .actually, bukan handphone baru ni yang aku nak cerita, tapi cover tu yang aku nak menunjuk .cehh menunjuk .haha tak baik laa show off ni .cuma aku nak share je dengan korang .tak salah kan ? hee

mak aku belikan untuk aku .ni yang nak menjerit ni hahaha .*jerit seronok* .since aku tak buat pape, tak kerja ,so aku duduk rumah buat keja rumah, tolong mak apa yang patut .bila mak balik, rumah dah kemas, dah sapu, pinggan basuh,baju sidai, air siap di bancuh , *aikk up diri nampak >.<* , so sebagai mnghargai kerja yang aku buat ni, mak belikan cover hp baru .actually, serious tak sangka mak akan belikan sebab mak memang takkan bagi upah dekat kami kalau kami buat keja rumah .mak cakap kalau mak bagi, kami akan jadi lemak .nak buat pape pun mesti nak upah .betul tak ? siapa setuju ? AKU SETUJU .haha .wahh happy tak terkata .sebab aku buat ikhlas je .tadak niat nak mintak something pun .lagipun mak tahu aku suka benda yang comel comel ni kann .


ni handphone lama aku .serious aku sayang gilaa kot kat hp ni .hadiah PMR .errr,kalau nak tahu, handphone ni rosak disebabkan bad temper aku ni lahh .time tu aku tengah putus dengan bf aku .so ada satu hari tu, aku pi baling handphone ni .bengongnya aku masa tuh .screen rosak ! hmm .I will perkara tu takkan jadi lagi .wuu sayang handphone aku .susah nak dapat tau .masa handphone tu rosak, aku tak pakai handphone .PADAN MUKA !



Blogger Miss Kaka said...

bukan selalu hp nokia tahan lama ke walau baling laa kuat mcm mana pun. Huhu dlu pernah la gak main campak2 hp. Huu.. Btw, kalau putus dgn bf, jangan baling phone tau. Rugi. Cer baling pasu bunga sekali kat bf awak tu, untung ! Dpat lpas geram. Hehe gurau2 ^.^ selamat berblogging ye..

 
Blogger tifa anvar said...

bw kesini. slmat berblogging

 

Post a Comment