De Webmistress ♂
2018
Saturday, January 6, 2018 • 4:32 PM • 3 comments


Assalamualaikum ... it's been a long time . Allahu, bukan taknak berblogging, bukan taknak update post, bukan taknak berBW, dan bukan sengaja nak hiatus, cuma masa mencemburui .

btw, HAPPY NEW YEAR 2018. semoga sentiasa berada di dalam Rahmat Yang Esa . semakin meningkat umur semoga semakin meningkat ibadah kita :)

so, apa wishlist korang untuk 2018  ni ? ce share sikit ;)

takpe, farah share dulu eh hihiii . ehem ehem , Bismillahh...

- tahun baru ni, farah harap dapat posting kerja cepat-2 . tak sanggup dah takde duit ni haa hahaha
- majlis nikah dan kahwin berjalan dengan lancar amin
- jadi anak dan isteri yang solehah
- bisnes berjalan dengan maju . mari sama-2 amin kan :)

berkenaan bisnes , farah ada jual JAM, KASUT KOREA dan SNEAKERS, HANDBAG GRED dan KOREA, PAKAIAN dan MAKE UP . selain itu, produk DYXY yang tengah viral sekarang ni hihii

opss, farah juga ada open dropship tau untuk semua item yang farah jual ni . untuk tolong sama-2 mencari rezeki ;)
ada yang berminat nak join ke ? free je . dan tak perlukan modal pun . pegang stok pun tk perlu . cuma pegang handphone and promote je . senang kan ?

berminat, pm farah ye di www.wasap.my/60182894220

semoga semuanya dalam keadaan sihat and i will be here in next time .

much love
Faradilaa.



PAST
Owner
Alhamdulillah Allah bawa awak kesini untuk berkenalan dengan saya . Terima kasih ☺
visit my GA blog : http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/
my online shop : https://closetloversfff.blogspot.com/
igshop : https://www.instagram.com/closetlovers_fff

TIME



BLOG EDITOR
let's exchange banner with me .bagitau kat shoutbox okayy :)
TABUNG KAHWIN
TWEET TWEET



TALKIE TALKING





FOLLOW?





BLOG ARCHIVE;

  • tentang ABAH
  • hiking BUKIT LARUT
  • #FarahTurns21 ♥
  • REVIEW Beauty Of a Birth (korean drama)
  • REVIEW BLOG PEMENANG GIVEAWAY BY FARAH 'ADILA
  • Happy Eid Syawal 2017
  • FAREWELL DSA JULY '15 ♥
  • Tips Menjaga Hati
  • Majlis Malam Mesra PPKK & KLPM
  • Penang Hill with Love

  • MY WISHLIST

    SPM 9A
    MASUK U
    SPA (KKM)
    KERJA TETAP
    KAHWIN


    CREDIT SECTION



    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Farah 'Adila
    Re-edit: Safira & Mayar
    Others:(♥♥)

    Remember!! dont remove this section!!